Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts per Tiana estan “oberts a parlar amb totes les forces polítiques”

Junts per Tiana estan “oberts a parlar amb totes les forces polítiques” després dels resultats de les eleccions municipals. L’agrupació d’electors es va presentar per primera vegada al poble i 725 tianencs els hi van donar suport. Junts és actualment la tercera força política al poble.

El número u de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, comenta que l’escenari ha quedat fragmentat i que“encara és d’hora per saber que passarà el 13 de juny”, dia de la constitució del nou ple. Creu que es podrà arribar a grans acords entre totes les forces de Tiana, “acords de màxims”.

 

El líder de Junts comenta que la composició del ple municipal, després del 13 de juny, “obligarà a aquests grans acords” i per tant, “tots haurem de fer un canvi de xip”. Creu que els acords serviran per garantir estabilitat, per garantir projectes a llarg termini, projectes per fer de Tiana un poble millor.

Pel que fa el compromís de l’ANC i de cara a futurs pactes, Salvatierra recorda que no faran alcalde o alcaldessa a ningú que no hagi signat el document.

 

REUNIO JUNTS POST ELECTORAL 004

L’agrupació d’electors s’ha reunit aquest dimarts en un acte obert a tothom per fer una valoració dels resultats obtinguts a les eleccions municipals.