Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’1 d’abril es celebra l’Aplec de l’Alegria

A Tiana, el Dilluns de Pasqua és sinònim d’Aplec de l’Alegria. Enguany es farà l’1 d’abril i comptarà amb tots els seus elements característics: la processó, l’ofrena floral, la missa amb el cant dels Goigs i la benedicció de coques i la ballada de sardanes.

La processó sortirà a les deu del matí des de la parròquia de Sant Cebrià i es dirigirà fins a l’ermita pel Camí Dalt d’Alella. Un cop allà, es farà l’ofrena floral a la Mare de Déu i a les onze començarà la missa. L’Aplec acabarà amb la ballada de sardanes al ritme de la Cobla Xaloc, que interpretaran, entre altres, la sardana l’Aplec de l’Alegria de T. Gil Membrado.

 

La regidora de Cultura, Cristina Comas, defineix l’Aplec com un dia de retrobament pels tianencs i tianenques. “Per mi és un dia per fer comunitat i crec que és una de les tradicions més boniques que té el poble”, afegeix.

 

Com cada any, l’accés a l’ermita estarà restringit a vehicles no autoritzats. Es podrà arribar a peu o bé utilitzant el servei especial d’autobús gratuït. Estarà disponible des de les nou del matí fins a dos quarts de tres del migdia, tindrà una freqüència de mitja hora i disposarà d’un itinerari circular des de la plaça Jordina fins a l’ermita, passant pel Passeig de la Vilesa, Isaac Albéniz i Edith Llaurador.