Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La 2a Trobada d’Escriptores del Maresme retrà homenatge a Lola Anglada

Lola Anglada serà una de les dues autores homenatjades a la segona Trobada d’Escriptores del Maresme, que es farà el 18 d’abril al Consell Comarcal del Maresme, a Mataró. També s’hi retrà homenatge a l’escriptora Lola Casas (Mataró, 1951).

Aquest any hi haurà novetats importants a la Trobada, com una fireta en la qual una trentena d’escriptores de la comarca podran promocionar els seus llibres, aprofitant que és a prop de la diada de Sant Jordi.

La Trobada d’escriptores del Maresme vol ajudar a visibilitzar la literatura feta per dones de la comarca. En aquest sentit, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Maresme està elaborant una guia que recull el llistat de dones de la comarca que es dediquen a l’escriptura, un col·lectiu important que sovint té problemes per donar a conèixer la seva obra. Aquesta guia es presentarà el 18 d’abril en el decurs de la Jornada que el Consell Comarcal dedica a la dona literata.

La Jornada constarà de dues parts: entre les 12h i les 18h es farà una fireta a la Plaça Miquel Biada de Mataró (davant del Consell Comarcal), on una trentena d’escriptores de la comarca promocionaran les seves obres.

A partir de les 18.30h es farà a la Sala de Plens l’acte més institucional, amb xerrades d’homenatge a Lola Anglada i Lola Casas. Després es presentarà la guia d’escriptores del Maresme.