Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La botifarrada de Junts depassa les previsions d’assistència

Junts per Tiana gairebé ha fet curt, aquest diumenge, a la botifarrada popular que ha organitzat al parc Joan Armengol com a acte central de campanya. Només ha sobrat una vintena de botifarres però dels quasi 200 tiquets pel dinar, cap ni un. Tenint en compte que Junts es va constituir com a agrupació d’electors el passat gener i que a la campanya electoral encara li queden 5 dies, la satisfacció dels integrants de la llista era evident.

Amb més de dos terços de la campanya electoral ja recorreguts, el cap de llista, Isaac Salvatierra, ha explicat que els darrers dies ja han notat com el missatge de Junts, assegura, “està agradant” i que molta gent els atura pel carrer. L’alcaldable de Junts va afegir que els missatges inicials que els deien “a veure si en treieu un” s’han convertit ara en “a veure si guanyeu i ho aconseguiu”.

 

Isaac Salvatierra va aprofitar per fer una nova proposta des de Junts: crear “M’agrada Tiana”, una xarxa social que serviria per posar en contacte entre si gent de Tiana, oferint, demanant o intercanviant-se serveis molt diversos d’àmbit local:

 

Durant l’acte, un dels integrants de la llista, Jordi Marí, que és invident, ha presentat per sorpresa el programa de Junts escrit íntegrament en Braille, un dels pocs que es presentaran a Catalunya aquestes eleccions.