Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Una fideuà socialista

La Masia de les Caves Parxet s’ha tenyit de vermell socialista. L’equip del PSC de Tiana, encapçalat per l’actual alcaldessa Esther Pujol, ha organitzat una trobada que ha pretès ser un acte de poble i pel poble, de portes obertes a tothom. Segons Esther Pujol, és un dia especial pels socialistes on estan acompanyats de persones que els estimen i que s’estimen Tiana. Segons Pujol, un entorn ideal per explicar què vol fer el govern socialista a les persones que encara dubten a qui donaran el seu vot.

 

L’ambient que s’hi respirava era totalment festiu. La trobada, que ha començat a les 12 del migdia, no acabarà fins ben entrada la tarda. Es tracta d’un dinar sota un teló de fons natural i molt musical; els micròfons i aparells de so estaven preparats des de ben aviat. Alhora, els cuiners remenaven els fideus amb energia en unes cassoles enormes. Entre música i menjar, evidentment, no hi podien faltar copes de cava, que la gent bevia tot xerrant. Abans de res, però, Esther Pujol ha volgut fer un discurs de benvinguda i d’agraïment a tots els presents que avui els acompanyaven.

 

La fideuà socialista ha aplegat uns dos-cents tianencs entre els quals hi havia gent gran i gent jove, els dos col·lectius que, per Pujol, són prioritaris a Tiana. I és que l’idíl·lic entorn de les Caves Parxet ha ajudat a fer que tothom pogués gaudir d’un familiar dinar a l’aire lliure.