Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Olga Rué: dies de caminar i escoltar la gent

Portant a terme un dels eixos principals de la seva campanya, governar amb les persones, la cap de llista de Convergència, Olga Rué, s’ha submergit aquest cap de setmana en la quotidianitat de desenes de veïns i veïnes de Tiana. Dissabte va compartir vermut, inquietuds i propostes amb un grapat de tianencs i tianenques als jardins Lola Anglada.

La candidata de CiU, que porta més d’una setmana caminant pel poble i escoltant la gent, afirma que està “tranquil.la” perquè nota que la gent va rebent bé tant les seves propostes com el tarannà dels integrants de la llista:

 

Diumenge al matí, Olga Rué va esmorzar amb els veïns i veïnes de La Virreina, un barri tianenc al qual no hi havia anat encara, durant aquest campanya, cap formació política de les que es presenten a les Municipals. La presidenta de la seva associació de veïns, Marta Martí, és conscient que la Virreina està allunyada de Tiana. Però té molt presents les necessitats del centenar de tianencs i tianenques que hi viuen:

 

Olga Rué seguirà escoltant veïns i veïnes del poble els propers dies, en la recta final de campanya. Dimarts a la tarda tornarà a fer una caminada, aquesta vegada per escoltar la gent de la zona de Les Costes, els Vessants i Can Puigcarbó.