Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Catequística es torna a omplir el Diumenge de Rams

Palmes, palmons, llorers i oliveres han omplert el pati de la Catequística aquest diumenge. Enguany n’hi hagut de decorades amb senyeres, estelades i banderes del Barça, entre d’altres. Mossèn Joan Ballús ha oficiat la cerimònia de benedicció de les palmes, que cada any reuneix gran quantitat de tianencs i tianenques.

A més, com ja comença a ser tradició, els nens de catequesi han llegit fragments del passatge de la Bíblia que parla de l’entrada de Jesucrist a Jerusalem. Una de les catequistes, Cristina Parodi, ens explica el sentiment dels nens en aquest acte.

 

 

Actes de la Setmana Santa a Tiana

Aquesta benedicció del Diumenge de Rams dóna el tret de sortida a la Setmana Santa a Tiana: on hi haurà la Missa del San Sopar i trasllat del Santíssim el Dijous Sant a les 8 del vespre. El Divendres Sant començarà amb el Via Crucis a les 10 del matí  i amb la Litúrgia de la Passió a les 18.30. Dissabte de Glòria amb la Vetlla de Pasqua i la Missa de Glòria a les 10 de la nit i es tancarà amb el tradicional Aplec de la Verge de l’Alegria del Dilluns de Pasqua.