Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La cercavila de l’escola Tiziana desperta els carrers de Tiana

Els carrers de Tiana s’han omplert de música i d’infants de l’escola Tiziana durant la cercavila d’aquest matí, que forma part de la Festa Major que cada juny celebra l’escola. Alumnes, professors, pares i mares s’han aplegat al Tiziana com a punt de partida i han seguit pel carrer Matas fins arribar al punt més cèntric del poble, la Plaça de la Vila, davant de l’Ajuntament. Així sonava la cercavila:

 

Durant la cercavila, han comptat amb la companyia dels Tabalers de Tiana que han estat qui ha portat el ritme, amb la companyia de xiulets i petits timbals dels alumnes. A més, els escolars portaven un mocador verd en representació de l’escola que canvia el seu disseny cada any, i han lluït el bestiari de l’escola com capgrossos. La cercavila ha finalitzat de nou al seu punt de partida.

Aquesta tarda, la Festa Major del Tiziana continuarà a l’escola amb actuacions dels infants i la de les Tiziana’s ladies, un berenar, tallers en família i una sorpresa per a la primera promoció de sisè del Tiziana, que acabarà, en pocs dies, el curs. Es tracta del que s’ha batejat com la Càpsula del Temps de les Llegendes. La nit seguirà amb el sopar de festa major i l’actuació musical de Markooz Beatbox.