Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les pastisseries ja ho tenen tot a punt pel Tast Tiana

Queda poc més d’una setmana perquè la Plaça de la Vila de Tiana s’ompli d’estants i de restauració, tastet de vins i tot el necessari per poder fer el Tast Tiana. Tot Tast sempre ha acabat amb uns bons postres i això ha anat a càrrec de les dues pastisseries de Tiana. La Pastisseria Aixelà i el el Forn Germans Solà, Can Pau, ja estan en marxa i preparats per afrontar aquests tres dies de feina. L’any passat van fer més de 1300 postres cada una d’elles i aquest any esperen repetir. Des de Ca l’Aixelà, Georgina Aixelà ens explica que portaran

 

Amb aquestes especialitats per celíacs esperen poder donar més opcions a la gent que no es tolerant al gluten. Per la seva banda des de Can Pau ens diuen quin serà el seu menú amb una pasta que no pot faltar, les Tianes. Pilar Solà

 

Un encert passar a les nits

Des de fa un parell d’anys el Tast només obre a les nits i això ho consideren un encert des de les dues pastisseries, ja que la fira no és més que un afegitó a la feina de cada dia. A més el gènere no es pot deixar preparat amb molta antelació. Ho explica la mateixa propietària de Can Pau, Pilar Solà

 

Des de l’Aixelà pensen el mateix. A més esperen més afluència que l’any passat, ja que segons la mateixa responsable aquell any es va notar una petita davallada de públic, Georgina Aixelà

 

Sigui com sigui les dues pastisseries ja es preparen per poder fer aquesta nova edició del tast i ja comencen a escalfar motors i forns per pensar en el dia d’inici de la fira gastronòmica