Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La cinquena edició de la Festa de l’Esport ha estat tot un èxit

Aquest dijous s’ha  fet la cinquena edició de La Festa de l’Esport, un esdeveniment on s’han premiat els millors esportistes i entitats esportives de Tiana. La cerimònia va començar a dos quarts de vuit de la tarda a la Sala Albéniz. El mestre de cerimònies Skate ha realitzat un petit xou introductori parodiant els últims discursos d’Albert Rivera i fent referències a l’edició anterior dels premis.

La gala també ha estat presentada per l’actiu, Gemma Brió, que ha afegit una mica de serietat a l’acte. També hi ha hagut discursos: un de molt personal de la regidora d’Esports, Núria Blasco, en què ha fet referència a la importància de l’esport i els valors que transmet. Escoltem-ne un fragment:

 

El tècnic d’esports de l’Ajuntament de Tiana, Òscar Garcia, ha explicat la importància de la Festa de l’Esport:

 

Els guanyadors han rebut els premis de mans dels “esportianitzadors”, alguns dels esportistes més destacats de Tiana. Representen el poble i la plataforma Esportianitza’t allà on van.

A continuació, trobareu la llista amb els guanyadors i les guanyadores de l’edició d’enguany:

De mans d’Albert Gallego, l’Escola Club Patinatge Tiana va rebre el premi a millor escola esportiva.

Jordi Marí va entregar el guardó a millor entrenador de formació a Àlex Domènech.

El premi a millor entrenador/a de competició el va lliurar Gemma Arrabal als entrenadors del Grup de Xou del Club de Patinatge Tiana, la Núria i en Jordi.

Miquel Quevedo va lliurar el premi a millor equip femení de Tiana a l’equip Sots 25 femení del Club de Bàsquet Tiana.

El guardó a millor equip masculí de formació el va lliurar Inés Aragunde a l’equip mixt de Fes Tri Tiana.

En la categoria de millor equip de competició masculí, els guanyadors van ser els nois de l’equip Sots 21 masculí del Club Bàsquet de Tiana.

La Lea López va guanyar el premi a la millor esportista femenina de Tiana i Rogelio Caballero el premi al millor esportista masculí.

Javier Montesinos va lliurar el premi de millor esdeveniment esportiu al Torneig de Futbol del C.E.E Tiana.

El Club Vòlei Tiana va rebre el guardó a millor entitat esportiva del poble de mans d’Elena Gómez.

Rogelio Caballero també va lliurar el premi a millor dirigent esportiu a Antonio Atenza del C.C.E Tiana.

L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, i la regidora d’esports, Núria Blasco, van lliurar els premis als millors esportianitzadors, aquells que més punts han aconseguit enguany a la plataforma: Albert Abellán i Marta Guàrdia, regidora d’ERC.

La parella de dansa del Club de Patinatge Tiana, l’Àger Campmajor i l’Ariadna Vega, van rebre una menció especial en quedar primers de Catalunya dins la seva categoria, 6ens a Espanya als últims campionats celebrats.

També s’han commemorat els 40 anys del Club Patinatge Tiana amb confeti i un pastís.

Però la gala no van ser només premis: també va comptar amb una performance del club d’Aikido de Tiana, dirigit per Joaquim Suárez.

L’edició d’enguany ha demostrat el potencial esportiu de Tiana, un poble que, any rere any, ofereix més i millors esportistes. També ha suposat un clar homenatge a totes les entitats que diàriament contribueixen a fer esport al poble i sense les quals seria impossible arribar fins on s’ha arribat.

Ara tocarà esperar fins l’any vinent per gaudir d’una nova festa de l’esport i això només vol dir una cosa: els guanyadors i nominats d’enguany només teniu un any per superar-vos i fer-ho el millor possible. Ànims!