Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Junta de Portaveus tracta el tema dels habitatges socials dels Vessants II

La Junta de Portaveus s’ha convocat aquest dijous 7 de juny per tractar el tema de la construcció dels habitatges socials dels Vessants II. La reunió ha començat amb la informació de les últimes gestions que s’han fet amb la Generalitat. L’alcaldessa, Ester Pujol, diu que des de la Comissió d’Urbanisme els han assegurat que el projecte progressa adequadament:

 

Després, la Junta ha acabat sent una posada en comú de les propostes de tots els grups municipals respecte a aquest projecte:

 

El portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, diu que li ha sorprès el contingut de la reunió. Pensaven que els havien convocat perquè l’equip de govern presentaria la seva proposta de com resoldre la situació actual dels Vessants II, però la Junta s’ha convertit, explica, en una reunió per saber què opinava l’oposició sobre aquest projecte i quines propostes tenien. Salvatierra diu que ells s’han limitat a repetir el que ja havien exposat al ple del maig:

 

També afegeix que l’equip de govern ha assumit que s’ha de modificar el planejament que havien fet inicialment.

El portaveu de la CUP, Àlex Rosa, qualifica la reunió de “molt ambigua”. Igual que Junts, esperaven rebre una proposta en ferm per part de l’equip de govern, sobretot després de veure la reacció dels altres grups municipals i de la ciutadania. Davant la demanda de propostes, Rosa diu que s’ha limitat a agafar l’acta del ple del mes de maig, on estan les propostes que van presentar Junts, ERC, PDeCat-DC i la CUP:

 

La portaveu d’ERC, Marta Guàrdia, també creu que ha sortit de la reunió sense haver-se aclarit el tema:

 

El regidor del PDeCAT-DC, Josep Maria Galceran, ha volgut explicar que en el cas dels Vessants II hi ha hagut dos fases que s’han barrejat. Per una banda, la modificació que es va fer per un error que hi havia en el projecte i, per l’altra, la repercussió a l’entorn de Can Besora:

 

Galceran creu que han sortit propostes factibles, que ara estan pendents que s’estudiïn i valorin. Un cop fet això, en tornaran a parlar, assegura.

El portaveu del PP, Diego Parra, espera que els veïns i l’Ajuntament acabin posant-se d’acord i trobant una solució. Explica quina proposta ha presentat des del grup popular:

 

La majoria dels portaveus esperen trobar moltes més respostes a la reunió del Consell Municipal d’Urbanisme que s’ha convocat pel proper dimarts 12 de juny, on s’aprofundirà en aquest tema.