Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què cuines, pel Tast? Un plat clàssic i un que retorna: les apostes de Les Terrasses de Sant Romà

El primer que ve al cap quan es pensa en el restaurant Les Terrasses de Sant Romà és la seva fideuà. És per això que aquest plat no podia faltar al Tast Tiana que començarà demà divendres i durarà fins el diumenge. És un dels plats estrella de Les Terrasses i el que el públic espera amb ganes. Però quant de temps porta preparar una fideuà per a tanta gent? L’Eduard, cuiner del restaurant, explica que van començar a preparar-la a la segona setmana de maig:

 

Per fer-se una idea més aproximada de les quantitats que fan servir, l’Eduard diu les xifres de l’edició passada: van gastar 100 quilos de fideus i més de 200 litres de caldo de peix. Ara bé, l’any vinent aquesta clàssica fideuà podria renovar-se. Actualment, a l’Eduard li han ofert cuinar una nova varietat de fideuàs i està experimentant noves possibilitats:

 

L’altre plat que oferiran seran els cargols picants, una opció que havien cuinat a gairebé totes les edicions excepte les dues últimes. Es van decantar per la vedella, explica l’Eduard, però no va funcionar tant bé com esperaven i ara els han tornat a recuperar. El cuiner de Les Terrasses afirma que, per a qui li agraden els cargols, és un plat simpàtic i diferent. Una noticia elaborada conjuntament amb Alèxia Guilera.