Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La comissió de festes treballa per canviar la nit de Dj’s sense suprimir-la

La comissió de festes s’ha reunit aquest dijous. Fa mesos que treballen per fer petits canvis a la nit de Dj’s, després dels aldarulls de l’última Festa Major. El passat setembre durant aquest ball es va produir una agressió d’arma blanca que va ferir, lleument, a un jove. També va haver-hi tres comes etílics i algunes baralles. La comissió de festes s’ha posat mans a l’obra per evitar que es tornin a repetir els fets de l’última Festa Major.  La portaveu de la comissió, Aina Rios, explica per què realitzaran més canvis.

 

L’any passat ja es van prendre mesures per tal de reduir la quantitat de gent que s’acosta a Tiana aquella nit. La nit de Dj’s no estava anunciada en el programa de les festes sinó que hi havia escrit “Ball de Festa Major amb l’orquestra Cimarrón i més…”. També van tancar el carrer Josep París i l’accés al parc Salvador Espriu, on es concentraven els joves per fer “botellón”.

Sembla que els canvis de l’any passat no van ser suficients. Per això, després de mesos parlant, han decidit no suprimir la nit musical i ja tenen una proposta, que anunciaran més endavant.

 

Aquest no és un tema que només preocupi a la comissió de festes. Els partits polítics també creuen que ha d’haver-hi un canvi perquè no es torni a repetir. Ara bé, la comissió demana al nou govern autonomia, implicació i respecte per les decisions que prenen. Aquests governaran a partir del 13 de juny.

 

reunió comissió festes 004

La nit de Dj’s al debat electoral

La nit de Dj’s de la Festa Major va protagonitzar el segon bloc del debat electoral del passat 16 de maig. Des del partit socialista, fins ara partit de govern junt amb ERC, consideren que han fet grans esforços cada edició per aconseguir una millora al respecte. Des de CiU volen trobar una solució o replantejar la nit per evitar més accidents. Junts per Tiana va acusar als socialistes de “tirar la tovallola” en l’intent de trobar una solució i proposen deixar d’organitzar la nit de Dj’s durant uns quants anys. ERC no comparteix la proposta del grup d’electors. Els republicans creuen que s’ha fet molta feina durant l’últim mandat pel que fa la Festa Major del poble. Diego Parra, número u del PP, assegura que des de la comissió de festes fan el que poden cada any perquè els veïns puguin gaudir al màxim possible de la nit. I pel que fa la CUP consideren que el poble a vegades s’organitza millor per si mateix sense les institucions. El cap de llista recorda que es va fer una festa alternativa a Doctor Mascaró que va funcionar perfectament.