Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’escola Tiziana fa 5 anys amb el seu projecte humà i pedagògic “consolidat”

El 2010,  Tiana va viure un moment històric: neixia l’escola pública Tiziana. L’altra escola de Primària del poble, mentrestant, la Lola Anglada, es traslladava a una altra banda del poble i estrenava instal.lacions. Han passat cinc anys i la il.lusió i les ganes de tirar endavant un projecte innovador estan “intactes” entre l’equip de mestres del Tiziana, assegura la seva directora, Gemma Pérez. Creu que el balanç d’aquests primers anys és “molt bo”:

 

Tot i això, és obvi que l’escola va néixer en un mal moment: començaven les fortes retallades del Govern en Ensenyament i Educació. L’equip de mestres, recorda la Gemma, ha tirat endavant amb les mateixes ganes tot i les mancances:

 

De fons, hi ha molt més: l’escola compleix un lustre amb un projecte pedagògic basat en projectes i un equip de mestres que començava de zero. Tot i això, les ganes de millorar hi són sempre. Gemma Pérez:

 

Aquest divendres, una cercavila dels alumnes del Tiziana pel poble, les seves actuacions, les de pares i mares o un berenar popular, han estat alguns dels actes de la cinquena festa Major de l’escola. L’any vinent, aquesta festa ja tradicional en la petita història del Tiziana, s’ajuntarà amb el comiat a la primera promoció d’alumnes que haurà acabat Primària a l’escola.