Moment del Partit del Futsal

El Futsal Tiana perd a les primeres de canvi i s’acomiada de la Copa

El Futsal Tiana s’ha acomiadat oficialment de la Copa després de disputar la primera jornada. Els tianencs han vist com queien a casa contra el Llinars per 3 a 7 després d’una primera part “desastrosa” segons paraules del seu entrenador. Això ha condicionat molt un partit i ha fet que la derrota hagi estat dolorosa, Víctor Blaya

Tot i avançar-se en el marcador, els tianencs no han pogut fer res contra un Llinars que ha sortit molt motivat. No era per menys. Aquesta és la darrera participació dels del Vallès en la competició de màxima categoria ja que aquesta temporada han certificat el seu descens. Davant un Futsal Tiana que segons l’entrenador, “no s’ha desconnectat com en altres ocasions”, sinó que han fet “una mala primera part”

A la segona semblava que les coses havien de canviar, però no ha estat així. Els tianencs han fet una bona arrencada però els de Llinars venien amb una dinàmica molt més positiva. Encara que la mentalitat en el segon temps ha estat molt millor. Víctor Blaya

Al final resultat de 3 a 7 que deixa al Tiana sense la copa. Ara només els queda pensar en la propera temporada.