Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Comissió de Festes vol replantejar la nit del ball

La Comissió de Festes ha estat un element essencial per preparar la Festa Major d’aquest any. Després de la incorporació del grup de joves conegut com Els Descorxats i amb la participació d’altres col·lectius ciutadans, aquest òrgan ha creat el programa d’activitats i, a més, n’ha proposat de noves com la Ceptrotada o la Descorxada. Ara, també serà la seva tasca recollir els problemes d’aquest 2014 per millorar-los de cara a futures edicions. Gemma Arrabal, membre de la comissió, ha afirmat que des d’aquest òrgan valoren molt positivament el resultat, perquè a les activitats organitzades han participat molts veïns del poble. A més, assegura que l’esport ha estat l’atracció principal d’aquesta Festa Major de Sant Cebrià.

 

Tot i així, des de la comissió són conscients dels problemes que hi ha hagut durant les celebracions, en concret la nit abans de les matinades. Una festa que, segons Gemma Arrabal, tenen intenció de replantejar-se. Per aquest motiu, volen que els tianencs aportin les seves idees.

 

El següent pas de la Comissió de Festes, doncs, serà reunir-se i valorar quins han estat els aspectes positius i negatius de la celebració d’aquest any per tenir-los en compte de cara a futures edicions.