Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Blasco celebra la participació en tots els actes

Una festa amb “molta diversitat” i “molta participació”. Així és com la regidora de cultura, Núria Blasco, ha definit la Festa Major de Sant Cebrià d’aquest 2014.

 

Les novetats del programa de Festa Major haurien funcionat “molt bé” segons la regidora, que ha definit d'”espectacular” actes com el de la Ceptrotada. Blasco, a més, ha destacat l'”èxit” d’activitats com la Festa dels Colors o “La Descorxada”. Creu que la col·laboració i major implicació dels joves amb la Comissió de Festes hi ha tingut molt a veure.

 

Les campiones amb l'alcaldessa i la regidora de cultura
Les campiones de l’Enrucada amb l’alcaldessa i la regidora de cultura

Núria Blasco també ha valorat la participació de la gent gran, ja que enguany la festa ha arribat a la Llar i a la residència Sant Cebrià.

 

“Hem de repensar i buscar solucions per la nit del ball”

Respecte els incidents que hi ha hagut durant la nit del ball, la regidora ha reconegut que es tracta d’un “problema” que s’arrossega des de fa anys. És per això que des de l’organització s’haurien establert diverses mesures prèvies a aquesta celebració, com la de tancar els accessos al parc Salvador Espriu o al carrer Josep París, d’il·luminar més punts del poble o de treure la informació sobre els “Dj’s” del programa de Festa Major. Blasco, però, creu que s’ha de continuar buscant solucions.

 

La regidora de cultura i l'alcaldessa repartint els premis del concurs de dibuix infantil
La regidora de cultura i l’alcaldessa repartint els premis del concurs de dibuix infantil

Pel que fa la quantitat d’agents que hi ha hagut durant aquesta nit, la regidora insisteix que “aquesta és la seguretat de la qual nosaltres podem disposar”.

 

Tot i el ressò que hi ha hagut al municipi sobre les baralles i l’elevat consum d’alcohol dels joves, la regidora de cultura creu que “les activitats de la Festa Major han funcionat molt bé” i que aquest no hauria de ser l’únic record de les festes. Tot i això, Núria Blasco explica que es reunirà amb la comissió de festes per fer-ne la valoració conjuntament.