Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La consellera de Governació participarà en un acte de Junts pel Sí a Tiana

Junts pel Sí ha decidit apostar-li fort a la campanya electoral a Tiana. La coalició que formen Convergència i Demòcrates amb Esquerra Republicana de cara al 27-S, farà el 22 de setembre a les 8 del vespre un gran acte electoral als Jardins Lola Anglada de Tiana, on hi participaran alts càrrecs polítics i de la societat civil.

A l’acte electoral hi intervendran la consellera de Governació, Meritxell Borràs i el diputat al Parlament i número 7 de Junts pel Sí a Barcelona, Pere Aragonès. També hi parlarà el director de Recerca i Universitats de la Generalitat, Pep Martorell, que pertany, a més, al sector independentista d’Unió que va fundar Demòcrates per Catalunya. Una altra de les persones convidades a participar a l’acte del dia 22 serà una personalitat del món científic: en Pere-Joan Cardona, cap de la Unitat de Tuberculosi Experimental de Can Ruti.

Junts pel Sí a Tiana es planteja aquest acte alectoral com un espai “per donar respostes a la ciutadania sobre cadascun dels sectors relacionats amb la independència”, ha explicat Mònica Esquivel, d’ERC:

 

Per a Olga Rué, portaveu de Convergència, aquest tipus d’actes en espais no gaire grans  permeten que la gent “es llenci a preguntar” tots els dubtes que tingui sobre el procés independentista:

 

Olga Rué i Mònica Esquivel han explicat que la campanya l’estan fent amb “pressupost zero” i això, han dit, “ho ha de saber la gent”. Els partits, han afegit, els faciliten “exclusivament” el material.

Totes dues han assegurat que se senten “molt bé” en aquesta col.laboració estreta entre ambdós partits, tot i ser govern i oposició a l’Ajuntament tianenc:

 

Finalment, i malgrat que Convergència va fer una crida el juliol perquè tots els partits i entitats independetistes fessin campanya junts a Tiana, s’ha decidit no fer cap acte unitari, ni amb la CUP, ni amb Òmnium Cultural ni amb l’ANC. Olga Rué ha explicat el per què d’aquesta decisió, encara que, ha assegurat “hi ha simpaties amb la CUP, que hi són”:

 

 

Junts pel Sí seguirà fent tota sola, doncs, els seus actes de campanya. Aquest dimarts han posat una paradeta informativa al mercat setmanal, i dissabte 19 també en posaran una al Tiana Market, que s’emmarca dins els actes de la Festa Major.

La campanya es clourà amb un sopar a peu dret, dijous 24, a la plaça de la Vila. Junts pel Sí el presenta com un “sopar de candidats i d’amics” però, també, “de tota la gent que vulgui venir”, han matisat. A Tiana, han explicat, hi h 173 persones que estan donant suport de forma oficial a aquesta candidatura.