Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El pregó infantil ja és a punt per sortir al balcó

El pregó infantil de la festa major d’aquest any ja està llest per ser llegit demà, dia de Sant Cebrià, el 16 de setembre. El pregó l’han fet 8 nens i nenes del Consell d’Infants.

El tema que els professors  els van proposar és “Tiana amb els vostres ulls”. A partir d’aquí els infants havien d’escollir coses o persones típiques del poble. Els infants han parlat amb la Local i així ho expliquen:

 

Després es van agrupar per parelles i cadascuna havia de buscar informació i fer un petit escrit sobre algún personatge tianenc. A continuació van ajuntar tots els textos i d’aquí en va sortir el pregó. Els infants asseguren estar nerviosos, tot i que alguns ja van ser pregoners l’any passat:

 

Els petits pregoners d’enguany són: Àger Campmajó, Sol Mestre, Gina Gost, Fiona Santamaria, Estel Delaviuda, Juli Cabrera, Mateu Serra i Iker Expósito.

El pregó elllegiran, com sempre, des del balcó de l’Ajuntament i serà el tret de sortida de la Festa Manor de Sant Cebrià, que enguany arriba carregat amb moltes activitats infantil.