Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La constel.lació d’Orió, protagonista de la Nit d’Estels, aquest dissabte a l’Observatori Astronòmic

Aquest dissabte torna la Nit d’Estels a l’Observatori de Tiana, una activitat que organitzen cada any conjuntament el Parc Serralada de Marina i el Grup Astronòmic de Tiana. Aquest cop, l’observació recaurà en la constel.lació d’Orió, una de les més típiques del cel de l’hivern que per aquestes dates encara es pot veure molt nítidament. Ho explica el president de l’entitat tianenca, Ramon Bosque:

 

Per aquesta activitat, a diferència de les que mensualment fa l’Observatori de Tiana, cal fer reserva per poder-hi assistir. És gratuïta i està previst que comenci a les 8 del vespre.

La Nit d’Estels forma part de les activitats del cicle “Viu el Parc” que porganitza la Xarxa de Parcs Naturals al de la Serralada de Marina. L’endemà, diumenge, el monestir de Sant Jeroni de la Murtra i els seus entorns (Badalona) seran l’escenari de la Matinal al parc. Aquesta activitat vol donar a conèixer aquell espai natural d’una manera diferent, mitjançant un munt d’activitats de música, lleure i reconeixement de la natura.