Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La crisi del Sant Cebrià Bàsquet Tiana continua

Aquesta temporada el Club Bàsquet Tiana començava una aventura a Segona Catalana. El gran objectiu era no baixar de categoria. Va començar de manera molt dolenta, perdent els partits amb claredat. L’entrenador, José Luís Martínez, ho va atribuir a la falta d’entrenaments i a la mala planificació de la pretemporada. Mica en mica, però, l’equip va anar agafant rodatge i els resultats positius van començar a arribar, juntament amb la remuntada de posicions.

El problema va ser que la Lliga sempre estava molt igualada. Les victòries arribaven per la mínima i al darrer instant. Tot i això, es va arribar a pensar en arribar a la zona d’ascens i en poder acabar a la zona més alta de la taula.

Però des de fa poc més d’un mes i mig la situació s’ha revertit: l’equip no carbura i hi ha hagut una baixada de braços generalitzada. Fins a 5 derrotes seguides han deixat el Bàsquet Tiana a punt d’arribar al descens directe. Les nombroses baixes i la falta de motivació han afectat l’equip. Ho explica José Luís Martínez:

 

Ara, després d’aquestes setmanes de mals resultats sembla que la situació de joc comença a revertir-se, però es fa molt a poc a poc. Al partit de fa 15 dies, tot i les lesions, es va començar a notar el canvi. Els dos darrers partits la situació de joc ha millorat, però no així la moral de l’equip.

 

L’entrenador porta setmanes tocat i això s’ha acabat traslladant a la resta dels jugadors. En paraules del tècnic, revertir la situació costarà. José Luís Martínez

 

Aquesta setmana tenen per davant dos partits. Guanyar-los seria molt important per poder seguir evitant el descens directe i passar a les fases de descens.