Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Casal acull aquest divendres un gran acte sobre l’acollida a refugiats

Òscar Camps, de Proactiva Open Arms, Xavi Rossinyol de la campanya Casa nostra, casa vostra“, i Jordi Tolrà, de la Fundació ACSAR, són els ponents del gran acte sobre l’acollida de persones refugiades que es fa aquest divendres al Casal, a les 8 del vespre.

La campanya “Casa nostra, casa vostra” finalitzava el 18 de febrer amb la gran manifestació que es va fer a Barcelona amb el lema “Volem acollir”. L’acte de divendres a Tiana marca l’inici d’una nova etapa en aquest procés de sensibilització vers les persones que han de fugir de casa seva i decideixen anar cap a Europa. En parla la coordinadora de “Casa nostra, casa vostra” al Barcelonès Nord, Alba Garcia:

 

A l’acte, cada ponent parlarà durant uns 10 minuts i després s’obrirà un gran espai per resoldre dubtes i respondre preguntes sobre l’acollida a persones refugiades, explica l’Alba. La integrant de “Casa nostra, casa vostra” és de Tiana i, per això, li agradaria que hi hagués una gran resposta de la gent del poble a l’hora d’acollir persones refugiades:

 

acte refugiats

 

Alba Garcia ha tornat a recordar que el procediment per acollir una persona refugiada a casa, passa sempre per llogar la vivenda que se li ofereix només a Creu Roja:

 

El 28 de març, dimarts vinent, al Cafè del Mar de Mataró, a les 19.30h, “Casa nostra, casa vostra” farà un acte sobre acollida a refugiats molt semblant al d’aquest divendres a Tiana.