Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La CUP proposa un “canvi radical” per a les municipals

Un “canvi radical”. És el que proposa la CUP per a les properes eleccions municipals. Entre les “prioritats” creuen essencial la “redacció d’un protocol de transparència” que reguli la informació entre l’ajuntament i la ciutadania. Pensen, també, en la creació d’un “consell de poble” que vinculi la participació ciutadana en les decisions polítiques. Asseguren que la democràcia ha d’anar “més enllà” d’unes eleccions que se celebren cada quatre anys. Així ho ha explicat un dels membres de la CUP, David Palau.

 

La CUP també plantejarà per Tiana un dels “emblemes” d’aquest partit. Creuen que el poble necessita un “ateneu popular”. Aquest espai estaria pensat per a les entitats, associacions o plataformes i estaria autogestionat per aquestes. “Creiem en la necessitat d’un espai on governin les persones”, expliquen.

 

Les eleccions “més importants”

cup

Són algunes de les propostes d’un partit que assegura trobar-se davant de les “eleccions municipals més importants dels Països Catalans des de la transició”. Ho ha afirmat David Palau.

 

Suport des de Montgat

La CUP encara no ha parlat dels noms de la seva llista. Àlex Rosa, però, podria ser un dels possibles candidats a l’alcaldia de les eleccions del 24 de maig.

És la primera vegada que la CUP es presenta a les eleccions municipals a Tiana. Ho fa amb suport, també, de persones de Montgat. David Palau és montgatí i ha intentat, sense èxit, portar el projecte al seu municipi. Explica que, de moment, prefereixen “fer fort” el partit a Tiana i, en un futur, “acabar animant” el poble veí. És possible, doncs, que Palau formi part de les llistes de la CUP a Tiana.