El CCE Tiana torna a perdre contra el Llavaneres i s’allunya de la salvació (3-2)

El CCE Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana. Després de l’Aturada les coses no han acabat de funcionar com s’esperaven. Han tret un mal resultat a la seva visita al campo del Llavaneres 3 a 2. El partit ha començat amb gol dels locals que s’avançaven als 31 minuts, en una acció que no hauria d’haver pujat al marcador. Ja que la pilota no ha arribat a entrar sencera. Els blaugrana, però, no han trigat a reaccionar i dos minuts després Ivan, jugador del B, feia l’empat. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

Ja a la segona part les coses no han millorat pel CCE. L’entrenador considera que ha fet errors en el plantejament i no l’equip no ha acabat de funcionar. A causa d’això els locals han tornat a marcar al minut 51. 20 minuts després ha arribat la sentència pels de Juan Carlos Gímenez. Un penal que han transformat en el 3 a 1 i que ha deixat tocats als tianencs. Encara que ho han seguit intentant i la seva insistència ha tingut premi. Ivan ha tornat a marcar en el descompte. El gol que ha suposat el 3 a 2 definitiu. Aquest jugador és una de les incorporacions que han arribat del segon equip. Unes incorporacions que tenen molt de futur. Juan Carlos Giménez

Segons el mateix entrenador creu que les coses s’estan fent bé. Juan Carlos Giménez

Aquesta setmana els tianencs es troben vius. Segons el mateix entrenador tan ell com els mateixos jugadors es veuen amb opcions

La propera setmana juguen contra el Liverpool, un equip que a la primera volta van perdre per 9 a 0 i va suposar la destitució de l’entrenador en aquell moment, Carlos Munuera.