Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els candidats confirmats per a les municipals

Queden menys de 100 dies perquè se celebrin les eleccions municipals del 2015. El dia 24 de maig els tianencs i les tianenques decidiran el futur d’un nou mandat, el dels propers 4 anys. És per això que es van coneixent els partits que es presentaran, noves formacions i, fins i tot, alguns noms.

El partit que té clara la seva candidata és Convergència i Unió. El mes d’abril es va anunciar, des de Ràdio Tiana, que Olga Rué, actual regidora del partit, serà l’alcaldable convergent. Ho fa amb el suport del seu soci d’Unió, Joan Cañada. Ell també ha estat escollit com a president d’UDC a Tiana.

Abans d’acabar l’any també vam saber qui encapçalarà la llista d’ERC a les eleccions. Ricard Fabra, regidor d’urbanisme i soci de govern del PSC en aquest mandat, es presentarà a l’alcaldia com a representant dels republicans.

Aquest mes de febrer hem sabut que Esther Pujol, alcaldessa de Tiana i primera secretària del PSC, ha presentant la seva candidatura per a les primàries dels socialistes. Ella és l’única candidata d’aquesta votació, que es farà entre els militants i els simpatitzants de l’Agrupació.

Encara queda per saber qui serà el número 1 del PP, perquè Manuel Gonzalo ja ha anunciat que no repetirà. Els populars tenen la intenció de presentar-se a les eleccions municipals. Durant els últims mesos hem conegut Diego Parra, un membre del partit. Parra ha actuat com a representant del Partit Popular en alguns debats de la ràdio, al consell de comunicació i, també, assisteix a alguns plens municipals com a públic.

 

Noves candidatures

Tampoc està clar el futur de Gent pel Progrés de Tiana. Aquest grup podria no presentar-se a les properes municipals. De moment alguns dels seus membres, com Ferran Pascual, estan donant suport a la plataforma “Km.0”. Aquesta és una de les novetats d’aquestes eleccions. “Km.0” es presentarà a les municipals com una agrupació d’electors. Els noms encara es desconeixen tot i que Carles Campos, Cristina Comas o Isaac Salvatierra són alguns dels seus representants actuals.

Una altra de les llistes noves serà la de la CUP. Aquesta candidatura també estarà entre les opcions de vot pel 24 de maig. La proposta es basarà en un “canvi radical”. Àlex Rosa podria ser l’encarregat d’encapçalar aquesta llista, tot i que encara no està confirmat.