Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esther Pujol, única candidata a les primàries del PSC

L’actual primera secretària del PSC a Tiana, Esther Pujol, és l’única candidata que es presenta a les primàries d’aquest partit. Des de l’Agrupació socialista creuen que la presentació de més candidatures hagués estat un senyal “molt positiu pel partit”. Tot i això, consideren que l’experiència de Pujol “fa difícil” que surtin altres opcions. Estan “contents” que l’actual alcaldessa de Tiana vulgui representar, durant 4 anys més, al PSC. Ho ha afirmat el secretari de comunicació del partit, Albert Sales.

 

Els militants i simpatitzants del PSC votaran sobre aquesta candidatura el proper 6 de març. Una data que s’ha ajornat per evitar fer-ho coincidir amb la preparació del proper ple municipal. Aquest dia se celebrarà una Assemblea Extraordinària, es podrà escollir entre el vot favorable o l’abstenció.

 

Els socialistes confien en uns bons resultats 

Des de l’Agrupació socialista asseguren estar “esperançats” amb els resultats de les properes eleccions municipals. Creuen que Esther Pujol ha fet una “bona obra de govern” i una “bona gestió” de l’Ajuntament. Fins i tot parlen de millorar els resultats, respecte el 2011.


 

La candidatura d’Esther Pujol inclourà un programa que proposi consultes ciutadanes sobre els pressupostos de l’Ajuntament. És el que han anunciat els socialistes des de Ràdio Tiana. Plantegen, també, un pla d’acció social propi que doni ajudes per l’habitatge, les factures de subministraments o, fins i tot, pels llibres i el menjador escolar.