Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La CUP Tiana presenta a Can Riera la candidatura a les eleccions municipals

La CUP Tiana ha presentat aquest divendres 3 de març a Can Riera la candidatura a les eleccions municipals, amb Daniel Bednarczyk com a cap de llista. L’acte, moderat per la núm. 2 de la llista, Judith Jordà, ha servit per presentar els primers noms de la llista i els 3 eixos imprescindibles per a la CUP: l’habitatge, la remunicipalització de l’aigua i la creació d’un ateneu popular intergeneracional. Ho explica en Daniel:

 

El cap de llista assegura que la CUP Tiana vol tornar amb més força que mai i amb la mirada oberta per buscar i establir aliances amb altres grups municipals:

 

L’acte va comptar amb la presència del diputat de la CUP Carles Riera, que va posar context a la situació política actual i el paper clau del municipalisme:

 

Bednarczyk, que s’estrena com a candidat en aquestes eleccions, ha estat molt actiu en els darrers mesos com a portaveu de la Plataforma d’Afectats i Afectades HPO Visoren, des de la qual el veïnat dels pisos de protecció oficial de Can Gaietà han denunciat la gestió de l’empresa concessionària.

És per això que ell va ser l’encarregat de presentar el primer eix, el de l’habitatge. El núm. 3 de la llista, Salva Bosch, que havia sigut regidor en l’anterior legislatura, va parlar sobre la necessitat de crear un ateneu popular com a espai de trobada al poble, mentre que un altre membre de la candidatura, l’August, va desenvolupar l’eix de la remunicipalització de l’aigua.

La presentació va acabar amb un debat obert entre tots els assistents.