Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Tiziana organitza un matí festiu i solidari per donar sang

Els alumnes de cinquè de l’Escola Tiziana, en col·laboració amb l’AFA, han organitzat per aquest dissabte 11 de març una campanya de donació de sang. La jornada tindrà lloc de deu del matí a dues del migdia a les instal·lacions de l’escola i comptarà amb tota mena d’activitats per viure un matí festiu i solidari.

Tal com recorda la directora del centre, la Gemma Pérez, l’AFA va engegar aquesta iniciativa l’any 2019, però va quedar aturada per la pandèmia. Ara, l’han pogut recuperar:

 

La directora explica que l’alumnat de cinquè ha elaborat la campanya des de zero, informant-se sobre la temàtica i creant el logo i el lema de la jornada, que enguany és “Vols salvar vides? La teva sang té superpoders”:

 

Al llarg de tota la setmana podreu escoltar a Ràdio Tiana la falca que ha elaborat l’alumnat de cinquè per promocionar la campanya:

 

Pérez explica que aquesta iniciativa s’engloba dins dels reptes d’aprenentatge que desenvolupa el centre i que busquen causar un impacte positiu en l’entorn més proper:

 

Paral·lelament, l’AFA s’ha encarregat d’organitzar una jornada festiva que comptarà amb activitats de tota mena, des de tallers de RCP fins a ball de gegants:

 

Des de l’organització recomanen reservar hora per donar sang a través de la pàgina web del Banc de Sang i Teixits. Tots els donants rebran un entrepà de botifarra i una participació en el sorteig de la panera de productes locals.