Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La dansa protagonitza el D’acords del mes d’abril

El D’acords, el cicle d’espectacles en petit format organitzat per Bandabòlit i l’Ajuntament de Tiana, torna aquest diumenge 24 d’abril amb una nova aposta diferent i original. Coincidint amb la proximitat del Dia internacional de la dansa, la Companyia Symbiosi vindrà a Tiana per presentar la seva peça IN-HABIT i oferir un taller obert posterior.

La Laia Mora i l’Olga Lladó són les dues components d’aquesta formació que només té dos anys de vida. Ens ho explica la Laia:

 

IN-HABIT és la segona peça creada per les dues. La primera va ser 20’’:

 

A IN-HABIT, durant un quart d’hora, la Laia i l’Olga exploren i juguen amb les possibilitats que ofereix un element com és el pneumàtic/roda:

 

Així doncs, els tianencs i tianenques que assisteixin al D’acords del diumenge, que es farà a les dotze al Parc del Doctor Mascaró, tindran l’oportunitat de veure aquesta peça en directe i participar en el taller posterior:

 

La Laia explica que Tiana serà la primera localitat que acollirà aquesta unió de peça i taller, una fórmula que ja havien provat amb 20’’:

 

L’espectacle serà gratuït, tot i que, com sempre, hi haurà una taquilla inversa per les persones que vulguin aportar quelcom.