Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Descorxada i el concurs de paelles obren les activitats de la Festa Major

Els actes centrals de la Festa Major de Sant Cebrià tindran lloc entre el 15 i el 18 de setembre, però la celebració començarà aquest mateix cap de setmana amb activitats com la Descorxada i el concurs de paelles a tall de prèvia.

L’encarregada d’obrir els actes de la Festa Major aquest dissabte 10 de setembre serà una de les activitats insígnia de Descorxats, entitat juvenil que enguany compleix els 10 anys de vida. L’Abril apunta que l’edició d’enguany és doblement especial, tant per la dècada que porten en actiu com pel fet de recuperar la Descorxada després del parèntesi causat per la pandèmia:

 

[destacat_dreta]Recorregut correbars:
• Parc Joan Armengol
• Restaurant Mas Blanc
• Casino de Tiana
• ABAT
• Anaït
• Casal de Tiana
• Parc Doctor Mascaró
[/destacat_dreta]

El punt de trobada serà el Parc Joan Armengol, on es podran aconseguir els tiquets a partir de les set de la tarda a un preu d’onze euros. L’inici de la cercavila pels bars i restaurants del poble serà a dos quarts de nou del vespre i es comptarà, un any més, amb l’ambientació musical de la Banda Patilla.

El final de festa es farà al parc del Doctor Mascaró amb el Dj Erixen. Això comportarà unes afectacions a la mobilitat, ja que des de les onze fins a dos quarts de quatre de la matinada el carrer Doctor Mascaró estarà tallat a la circulació.

Diumenge 11 de setembre serà el torn del tradicional concurs de paelles, l’acte més longeu de la Festa Major, que enguany es trasllada fins al Parc de les Olors. Hi haurà premis per a la paella més bona i la més ben presentada. El jurat estarà format per Paquita del Olmo, Mercè Tejedor i Ferran Vallespinós.