Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Duatló infantil tornarà a fer exercici pels més petits de Tiana

La Duatló infantil de Tiana tornarà a posar-se en marxa el proper diumenge al matí per la zona poliesportiva. Un any més s’ha organitzat aquesta prova que constarà de dos recorreguts per a les dues edats. Una prova que espera poder contar amb la participació del major nombre de nens possibles i superar les expectatives de l’any passat. El passat dimecres, ja es van exhaurir els dorsals per a la prova . Símptoma de l’acceptació que té la Duatló organitzada per Duet Sports conjuntament amb l’Ajuntament de Tiana.

 

Talls de Carretera per diumenge

Per aquest motiu es tallarà la carretera BV-500 (carretera de Badalona-Mollet) des del Carrer Edith Llaurador fins a l’encreuament que va cap a Badalona-Sant Fost.  Així doncs, la carretera que dóna accés a les instal·lacions esportives romandrà tancada de 9.00h fins a 13.00h. Els cotxes que aparquin a la zona esportiva abans de les 9h no podran sortir fins la 13h.

Tanmateix, aquells que hagin d’accedir a les instal·lacions esportives poden aparcar a prop del carrer Edith Llaurador i accedir a peu fins a les mateixes.