Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

359 signatures avalen Junts per Tiana per presentar-se a les municipals

Havent recollit i lliurat més del triple de les firmes que necessitaven, Junts per Tiana ja ha pogut avalar, aquesta setmana, la seva candidatura. El seu cap de llista, Isaac Salvatierra, assegura que l’agrupació està “molt contenta que la majoria dels partits que es presenten a les eleccions ens hagin avalat”.

 

 

La recollida de signatures ha permès a Junts, ha explicat Salvatierra, fer un primer acostament a la gent del poble i posar en pràctica la política de proximitat que els defineix, per tal d’explicar els eixos centrals de la candidatura. En aquest sentit, la maquinària de Junts treballa intensament aquests dies per acabar d’enllestir el programa electoral. Un programa que es basa, ha explicat el cap de llista, en fer una Tiana més viva, més verda i, de forma especial, en posar bona part dels esforços de tot l’equip en fer un ajuntament molt més transparent:

 

 

L’alcaldable per Junts assegura, d’altra banda, que la seva “no és una candidatura unipersonal” sinó “de confluència” de sensibilitats molt diverses però amb objectius comuns.

 

Aquest divendres, Junts per Tiana iniciarà la seva campanya de microfinançament. Ho farà recollint petites aportaciones de diners a través d’una pàgina web.

 

IMG_0007