Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’experiència defineix la llista electoral de CiU

“Un equip cohesionat, amb molt bona entesa, il·lusionat, motivat i capacitat”. Així és com defineix la candidata de Convergència i Unió, Olga Rué, la seva llista electoral per les properes eleccions municipals. En aquesta, com a número dos destaca Joan Cañada seguit de Joan Graupera i l’exalcalde Josep Maria Galceran. La cap de llista assegura que “l’experiència és un actiu que havien de portar a la llista”.

 

L’actual regidor de CiU a Tiana, Joan Cañada, és el número dos a la llista. Rué afirma que el Cañada és una persona amb qui hi té “confiança”, un “tarannà similar” i que s’”entenen molt bé”. I afegeix que amb la resta del equip li passa el mateix. Per la seva banda Cañada està “molt satisfet” i amb ganes d’un “canvi de govern”.

 

Joan Graupera és el número tres a la llista, l’exregidor formarà part de l’equip ara que “el seu moment vital està alineat una altra vegada”. El quart és Josep Maria Galceran, alcade de Tiana l’any 1980. Olga Rué destaca que és un “convergent amb molta història al poble que coneix moltíssim la realitat que trepitja”. Enric Nolis tancarà la llista de CiU. La líder creu que és un “lloc merescut com a reconeixement d’aquests anys de feina pel poble de Tiana”.

La número u creu que l’equip és “consistent i proper” i que “agradarà als ciutadans del municipi”.

 

Bona sintonia entre els candidats de CiU i Junts, tal i com explica Rué

A dues setmanes i mitja de l’inici de la campanya Rué assegura que estan en la part de “cocció”. Estan preparant diverses iniciatives de proximitat per “conèixer l’opinió de la gent a través de diverses associacions i entitats de Tiana”. També posaran alguna enquesta participativa a través de la pàgina web de Convergència i faran  trobades amb els veïns.

Rue

La líder va donar suport a la candidatura de Junts per Tiana. Creu que és “democràtic” que tothom pugui presentar-se. Assegura que tota la gent que participa en un projecte polític municipal vol dir que “estimen al seu poble i pensen dedicar-hi hores”. La convergent afirma que no farà cap pacte “fins que no tinguin els resultats de les eleccions del 24 de maig”. Tot i això, assegura que té “molta sintonia” amb el cap de llista de Junts, Isaac Salvatierra. Creu que ara és moment per anar “coneixent i sabent com són i com treballen”.