Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La fira de Sant Jordi es trasllada al tram central d’Isaac Albéniz

La festa de Sant Jordi serà força diferent, aquest any, a Tiana. Estrena ubicació, el tram d’Isaac Albéniz entre el Casal i el passatge Moragas, i es fa conjuntament entre l’Ajuntament i l’ACIST. L’avinguda es tallarà des de primera hora del matí i a banda i banda s’hi instal.laran diverses carpes, tant de comerços del poble com d’entitats. La Local-Ràdio Tiana farà un programa especial en directe i tindrà també una paradeta, ubicada al costat del quiosc de l’ONCE.

A una de les voreres, la del davant del Casal, hi haurà també un escenari des d’on es faran lectures de poemes i actuacions musicals. També serà el punt des del qual es llegirà el veredicte de la Mostra Literària d’enguany.

La regidora de Cultura, Nuria Blasco, explica per què s’ha decidit canviar la Plaça de la Vila, on l’Ajuntament havia fet darrerament la fira de Sant Jordi, per aquesta part del centre:

 

Per al secretari de l’ACIST, Lluís Gallén, la nova ubicació respon a la necessitat d’unir en una de sola les dues fires que darrerament es feien per Sant Jordi: la de l’Ajuntament i la dels comerciants.

 

La fira acabarà a les 14h, de manera que, qui ho vulgui, pugui anar a Barcelona o a d’altres localitats per la tarda, a seguir gaudint de la diada.