Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Llibres usats i també vals per comprar-ne de nous, al Book Geocaching

Si mentre passeges pels carrers de Tiana i Montgat et trobes un llibre amagat, no es tracta d’un objecte perdut. És més, te’l pots quedar. I és que aquest és l’objectiu del Book Geocaching, una iniciativa sorgida dels punts d’informació juvenil (PIJ) dels dos municipis. Una idea innovadora que va començar fa uns anys i que ara té molta acceptació entre els tianencs. Sara Torruella, dinamitzadora del Punt d’Informació Juvenil de Tiana:

 

En total són 20 els llibres que han estat amagats. No tan sols es tracta de trobar-los, sinó també de reposar aquells buits que van quedant amb un llibre de segona mà que es recomanaria. Però, a diferència de l’any passat, en aquesta nova edició no només hi ha llibres, també hi ha vals per canviar per algun llibre a la botiga Casper de Tiana.

 

Els llibres no es poden tan sols trobar, de fet es poden anar a buscar. Gràcies a unes coordenades que es donen, es pot cercar la ubicació aproximada de cada amagatall. Aquest joc ja va agradar molt l’any passat a nombrosos tianencs i a moltes famílies. Ara s’ha tingut en consideració les edats de qui va participar-hi, i s’ha obert més el ventall per poder donar més temàtiques dedicades no només al jovent. Sara Torruella:

 

Les coordenades es podran trobar al web de l’Ajuntament a partir del dia 22 d’abril.