Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa del Ruc triomfa mentre el seu crowdfunding s’estanca

Rucs de la Serralada ha organitzat aquest diumenge la segona edició de la Festa del Ruc. De deu a dues del migdia, el recinte situat al Torrent de Can Ratola ha acollit a petits i grans en una jornada plena d’activitats. Aquest any a més, han iniciat un projecte de crowdfunding per adquirir eines necessàries per cuidar dels rucs.

Des de l’organització, Cèlia Gadella, afirma que aquesta edició ha assistit més gent i que estan molt contents:

 

A les 12 del matí la cua per muntar en ruc era d’entre mitja hora i una hora. Per aquesta raó, aquest any la volta en ruc s’ha reduït a 10 minuts per persona:

 

La Festa del Ruc suposa un contacte directe amb la natura dins de l’àrea metropolitana i, per això, molts pares i mares han decidit portar als seus fills/es. Aquest és el cas de la Laura Martínez:

 

La festa també ha acollit a famílies i amics que han decidit passar el dia junts:

 

Durant la jornada, s’ha apropat gent de Tiana, Montgat i Badalona que han omplert la Riera de Sant Jordi de vehicles. Durant el matí ha sigut molt complicat aparcar a la zona, ja que la majoria han decidit optar pel cotxe.

Tot i l’èxit de la festa, Gadella diu que el crowdfunding es troba actualment estancat i que necessiten col·laboració i difusió:

 

Rucs de la Serralada necessita 12.500€ per adquirir un mini tractor que els faciliti l’optimització de l’espai. Demanen suport ecònomic a través de la plataforma goteo, on han començat la recaptació de diners que s’allargarà fins el 19 de març.