Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’AMB i Medi Ambient organitzen un taller de construcció de caixes niu al Parc del Tramvia

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tiana i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, ha organitzat per aquest dissabte 23 de febrer un taller de construcció de caixes niu al Parc del Tramvia de Tiana.

El taller, que porta el nom de “Donem una llar als ocells”, tindrà una durada de dues hores, de dos quarts de dotze a dos quarts de dues del migdia. La Núria Machuca, de Promoció i conservació de l’Espai Públic de l’AMB, explica que és una activitat gratuïta per a tota la família:

 

La Núria explica que el taller forma part del 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans que organitza l’AMB en col·laboració amb els Ajuntaments de l’àrea metropolitana:

 

A més a més, Machuca afegeix que el cicle està emmarcat dins del Pla de Millora de la Biodiversitat:

 

Per participar cal reservar plaça al correu activmuseuciencies@bcn.cat. La Núria Machuca explica que, a hores d’ara, ja hi ha 20 persones apuntades d’un total de 25 places disponibles. Tot i això, i tenint en compte que els que reserven plaça tenen prioritat, si el dissabte algú s’afegeix a última hora, i sobren llocs, el guia de l’activitat ho podrà acceptar.

Des de la regidoria de Medi Ambient recorden que el 17 de març hi haurà la Plantada Popular, on també es farà un taller similar.