Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sessió informativa per participar a la quarta edició del “Benvinguts a Pagès”

El Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme han organitzat pel pròxim dimarts 26 de febrer una sessió informativa relacionada amb la quarta edició del “Benvinguts a Pagès”.

L’objectiu és que els pagesos, ramaders, pescadors, elaboradors i establiments del Maresme que estiguin interessants en participar en aquesta activitat, que se celebrarà els dies 1 i 2 de juny, assisteixin a aquesta sessió per conèixer el funcionament d’aquesta edició i els requisits per participar-hi.

La sessió informativa es farà a la mateixa seu del Consell Comarcal en dues tandes. A les quatre de la tarda, es farà una reunió amb productors i elaboradors. Més tard, a les sis, se’n farà una altra amb els allotjaments i restaurants. Per assistir-hi cal fer una inscripció en aquest enllaç.

Tal com explica el mateix Consell Comarcal del Maresme, “Benvinguts a Pagès” és una experiència que permet al consumidor, durant un cap de setmana, apropar-se a explotacions agràries i ramaderes per conèixer com es produeixen els aliments que consumim. A més a més, també s’ofereixen tallers d’elaboració de productes i menús i degustacions especials amb productes de proximitat.

Segons dades del Consell, a l’edició de l’any passat, les explotacions i establiments del Maresme que van participar a Benvinguts a Pagès van rebre 2.500 visitants, convertint la comarca en la segona més visitada.

És per això que, tant en Consell Comarcal com el Consorci de Turisme del Maresme, que coordinen la participació de la comarca en aquest esdeveniment, volen repetir l’èxit de les edicions anteriors.