Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa del Tramvia anima a grans i petits

La Festa del Tramvia ha convocat aquest matí a tots aquells aficionats i curiosos de trens, ferrocarrils i tramvies. Hi ha hagut dos punts principals: A la plaça de la Vila, una petita via de ferrocarril es convertia en una atracció per a grans i petits, mentre que el tramvia que es troba a l’Av. Isaac Albéniz s’ha obert perquè els tianencs poguessin visitar-lo.

El president de l’Associació d’Amics del Ferrocarril del Maresme Sud, Ramón Mohimo, s’encarregava de marcar les sortides dels petits ferrocarrils on podien muntar nens i nenes. La cua en aquesta atracció era curta però constant i hi muntaven adults i petits. En Ramón avalua molt positivament aquesta festa on s’hi han unit els aficionats del ferrocarril i els del tramvia:

Molts pares han pogut compartir avui la seva afició als trens amb els seus fills i filles, com és el cas d’en Carlos, qui ha portat al seu fill a la festa, que no es desenganxava de la seva figureta d’un vagó de rodalies.

Al tramvia de l’Av. Isaac Albéniz molt curiosos entraven a veure com era viatjar fa 100 anys. Però abans del tramvia, en Feliu Barbeta era l’encarregat de baixar a la gent de Tiana amb “Lo Peral“, una tartana tirada per cavalls. La seva besnéta, la Josefina Barbeta, ha visitat avui la festa i ens ha parlat del seu besavi.

En aquest punt, els Amics del Tramvia de Tiana, han volgut aprofitar la festa per explicar la història del tramvia als visitants que s’hi apropaven. En Frederic Coromines explica l’objectiu de les dues ubicacions diferents:

 

Al mateix temps, d’11-12 h, ha tingut lloc també a la plaça de la Vila la preinscripció pel XXIII Concurs de Dibuix Infantil. El concurs està dividit en quatre categories per edat i els premis van des d’un lot de dibuix fins a dues entrades per Port Aventura.