Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Festa dels Racons ho té tot a punt per aquest diumenge

Tot és a punt per la 3a edició de la Festa dels Racons. Amb notícia de darrera hora: el temps canviant de la primavera ha fet una mala jugada i, com que hi ha previsió de pluja per aquest dissabte 30, la Festa s’ha traslladat a l’endemà, diumenge 1 de maig.  Tota la resta, inclosos els 4 passis previstos (16.30h, 17h, 17.30h i 18h) es mantenen igual.

Ha estat una decisió difícil de prendre que fins aquest dijous per la nit no es va concretar. I és que les organitzadores no es volien arriscar a haver de cancelar tota la festa per un aiguat, afirmen dues d’elles, l’Anna Molas i la Carlota Orobitg:

 

L’Anna, la Carlota, l’Andrea i la Roser encara estan païnt aquest canvi de data d’última hora que han hagut de fer per força, aseguren:

 

La preparació d’aquesta tercera Festa dels Racons ha significat per les organitzadores més feina que les edicions anteriors. Un dels hàndicaps ha estat la residència a Dinamarca d’una d’elles, la Roser Cussó, fet que l’ha obligat a coordinar-se des de milers de quilòmetres de distància amb les seves companyes:

 

Reptes i novetats d’enguany

Precisament que la Festa dels Racons sigui a Instagram és una de les novetats destacades d’enguany. També, per primer any, es pot trobar a Twitter.

Un dels reptes de les organitzadores és no repetir artistes a cada edició de la Festa, i aquest any també ho han aconseguit: hi haurà 10 actuacions noves de trinca, d’artistes que mai abans havien participat a la Festa dels Racons. Amb una excepció: els Bandabòlit, la banda de vents tianenca que, per a elles, és “com de la casa”.

També de la casa, i del poble, seran els 4 guies d’aquesta festa popular al carrer: repetiran l’Heribert Aixelà, l’Enric Monreal i l’Alba Hernández i s’incorpora, aquest any, la Sandra Sas.