Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Prevenció i molta atenció per evitar robatoris

Vigilar de tancar bé les portes, no deixar les claus del cotxe posades al garatge, avisar el 112 si es veu un cotxe sospitós, posar l’alarma mentre dormim a casa o tancar bé les finestres dels pisos superiors, són alguns dels consells que els Mossos d’Esquadra han donat aquest dijous a la tarda a la Sala d’Exposicions del Casal.

Membres de l’Àrea Bàsica de Premià de Mar s’han desplaçat fins a Tiana per poder continuar amb un programa  d’informació que han estat implementant durant les darreres setmanes al poble a través de diverses actuacions.  Aquest dijous s’ha fet una xerrada molt  entenedora. L’agent Esther, de l’oficina de relacions amb la comunitat dels Mossos, la valora com a molt positiva:

 

Aquesta xerrada és la continuació d’una campanya de visites porta a porta a les zones on s’han detectat els darrers robatoris a Tiana. Una actuació que ha servit per conscienciar el veïnat i donar-li coneixement de com ha de millorar la seguretat a les seves vivendes. Aquesta és la segona vegada que es fa aquesta xerrada: l’anterior ha estat a Alella. Els Mossos creuen que està tenint molt bona acollida:

 

Apart d’aquestes accions, a Tiana continuaran les juntes de seguretat i tot l’operatiu que habitualment per fer prevenció de robatoris. Són activitats que sempre es fan de forma coordinada entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Tot i la posada en marxa d’aquest dispositiu, des de la comissaria dels Mossos de Premià asseguren que “no s’han incrementat els delictes” malgrat que la comarca del Maresme té unes circumstàncies especials. El que sí que noten que ha canviat són els horaris dels robatoris: sovint ja no són nocturns sinó a les tardes.

IMG_8655

Una vintena de persones ha estat present a la xerrada. Veïns de zones com Can Gaietà, La Virreina o els Vessants s’han mostrat molt contents per aquesta trobada. Molts d’ells reconeixen haver patit robatoris i creuen que aquesta trobada amb els agents ha estat molt beneficiosa:

 

Aquesta xerrada ha servit per conscienciar dels perills que hi ha i del que no ens podem refiar en el nostre dia a dia.