Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Fira Comercial dels dissabtes continua ben viva

Les restriccions de mobilitat i les altres mesures preses aquestes darreres setmanes no estan suposant una barrera més pels beneficis de la Fira Comercial de dissabtes, sinó que s’està produint un efecte contrari, ja que els tianencs i tianenques volen sortir a passejar mentre es pugui, la fira convida a fer-hi una parada.

La vintena de parades que hi ha al Passatge de Sant Cebrià, acompanyades del bon temps dels darrers caps de setmana, són un estímul de vida i de sortir a passejar per la gent del poble. Parades de tot tipus, des de peixateria, fruiteria, formatges i embotits i altres opcions alimentàries, fins a ambientadors fets a mà passant per roba per nens o joies. Tenint en compte que la majoria venen de fora de Tiana però també s’hi pot trobar el comerç local.

Una de les més visitades és la formatgeria de l’Oscar, que també ven embotits. Ens fa una valoració de com està anant l’adaptació al covid aquestes darreres setmanes:

 

D’altra banda, l’Amado, que viu a Badalona però afirma que està enamorat de Tiana i li encanta venir aquí a vendre i ve des que es va iniciar, ens explica el seu cas i què ofereix, que tot i que vengui sabates fetes pel seu tiet, el seu producte estrella són els ambientadors:

 

I quant a la resposta del poble afirma que es positiva, igual que la resposta a les mesures que prenen pel virus:

 

Amb aquesta fira els comerços petits segueixen tenint una via de respiració per seguir subsistint i alhora incentiven als tianencs a sortir de casa i que el poble segueixi tenint vida social dins de les mesures.