Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La fira de nadal anima les festes

La fira de Nadal de Tiana anima a grans i a petits. Tothom s’apropa a la plaça de la Vila aquest cap de setmana per viure l’ambient nadalenc que la fira porta amb ella.

Els nens i les nenes disposen d’activitats només per ells, però els adults també. A la plaça, s’hi pot donar un tomb en burro com també crear la teva espelma. Tot i això, l’activitat estrella n’és una altra: El carrusel sostenible.

D’activitats hi ha moltes així que us convidem que visiteu aquesta galeria:

 

Entre les activitats, tot un seguit de paradetes ocupaven gran part de la plaça. Des de mel i melmelada, fins a pastissos d’orient; de roba i complements a decoració artesanal. Tots els productes en ple ambient nadalenc i amb una fira tacada de colors verds i vermells.

A la Plaça de la Vila tothom tenia lloc per la seva paradeta. Entre els col·lectius més destacats hi havia l’AEIG, Més K Animals i Creu Roja, que recaptaven diners per les seves organitzacions.

A pas lent els tianencs van avançant. A una banda roba i a l’altra menjar. En el tió gran alguns s’hi paren, on dues nenes canten amb un bastó per atrapar a aquells més petits. Xino xano camines per una fira que fa goig aquest desembre i que fa entreveure que el Nadal ja s’aproxima i, amb ell, unes bones festes.