Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La fira de Sant Jordi es farà el 22 d’abril, també al tram central d’Isaac Albéniz

Hi tornaran: l’Ajuntament i els comerciants de Tiana organitzaran, de nou, enguany, una fira de Sant Jordi comuna. I la faran al mateix lloc on la diada va triomfar espectacularment l’any passat: el tram central d’Isaac Albéniz. La fira es farà diumenge 22 d’abril, un dia abans de Sant Jordi. En Lluís Gallén, coordinador de l’associació de comerciants de Tiana, explica perquè han cregut convenient avançar-la un dia:

 

A més, fer la fira un dia abans de Sant Jordi permetrà que molts tianencs i tianenques puguin gaudir de la diada a Barcelona o a altres indrets el mateix 23 d’abril:

 

La fira s’instal.larà al tram de la carretera entre els carrers Antoni Clapés (del Pèsol) i Sant Jaume (la cantonada de Ca l’Anita). S’instal.larà un gran escenari a la vorera de davant del Casal. Serà l’espai on actuarà l’alumnat de l’escola municipal de música i dansa, i des d’on es llegirà el veredicte del concurs literari de Sant Jordi. També hi haurà altres coses a fer i a mirar, a la fira:

 

La fira de Sant Jordi tornarà a comptar amb grans protagonistes d’edicions anteriors, com el Llibre Gegant -que sempre s’escriu col.lectivament aquella jornada-, la signatura de llibres davant de Càsper Botiga o les passejades en ruc per l’avinguda Isaac Albéniz.