Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La gastronomia i la música unides a l’Aula d’Extensió Universitària

Gastronomia Cantada era la proposta que Mariona Sagarra presentava aquest dijous, a la Sala Albéniz, dins el cicle de l’Aula d’Extensió Universitària que es fa cada mes a Tiana. Una fusió interessant, en una xerrada que ha congregat una cinquantena de persones disposades a escoltar i a assaborir aquesta proposta. La mateixa Mariona ens explica en què consisteix:


Des de La Traviatta, passant per les Noces de Figaro o el més recent Carles Santos han estat alguns dels artistes que han sonat a la Sala Albéniz. La Mariona té molt clara la influència de la gastronomia dins la música, i al revés. Perquè no només hi ha cançons que parlen de menjar, sinó que ella defensa que el món mediterrani és molt de cantar al voltant d’una taula:

 

Mariona Sagarra té una dilatada trajectòria com a cantant i compositora que l’ha portat pels grans teatres de tot el planeta. Acaba d’arribar d’actuar a Londres, on ha tingut molt bona acceptació de públic i crítica. Ara torna a treballar per la zona, per les seves rutines i per Tiana, on assaja amb un músics com en Marc Vila, encara que destaca que en té molts més, d’amics a la vila:

 

En acabar, no ha volgut deixar el públic sense escoltar la seva veu cantada. No només parlant. Per tant, ha acabat amb uns temes que encara han agradat molt més als seguidors habituals de l’Aula d’Extensió Universitària.