Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“La veritat: ens va prou bé, al nou mercat”

El novembre passat, la Pilar, la Fe i l’Andreu començaven una aventura: obrien parada al nou mercat de Montgat. La Pilar, de bacallà i olives, la Fe i l’Andreu, una peixateria i delicatessen de peix.

L'Andreu i la Fe, a la seva parada de peix
L’Andreu i la Fe a la seva parada de peix, aquest dimecres

Dos mesos després el balanç és “força bo”, asseguren. La Pilar va més enllà i diu que el mes de desembre ha estat, per la seva parada, “espectacular”:

 

La Fe, en canvi, tot i reconèixer que desembre “ha anat molt bé” és més prudent a l’hora de fer la valoració d’aquests dos mesos:

 

Totes dues parades eren clàssics de Montgat: l’Andreu primer al mercat del Centre i, després, a la peixateria, uns metres més enllà. La Pilar més de 20 anys al mercat. Per a ella, aquest canvi al nou mercat ha estat passar de la nit al dia, assegura:

 

L’Andreu, satisfet per com van les coses per ara, diu que, a més de la gent que ja tenia al centre, ara té nova clientel.la:

 

Tots tres asseguren que, malgrat la por incial, la proximitat del supermercat Mercadona no els treu compradors potencials. “Oferim producte fresc, elaborat, molt diferent i la gent sap distingir” assenyala la Pilar.