Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Grossa de Cap d’Any s’esgota a Tiana

Ja no queda cap butlleta de la Grossa de cap d’any a Tiana. Se n’han venut un miler amb més de 30 números diferents.

La nova loteria catalana es venia a la Papereria Multicolor i a La Taula de la Paquita. Divendres ja no quedava cap número. “S’ha acabat tota- diu Oriol Ruíz de la Papereria- n’hem demanat diversos cops. I ara ja no en serveixen”. Al Multicolor han venut gairebé 800 butlletes amb 25 números diferents.

Papereria Multicolor
Papereria Multicolor

La novetat i el fet que sigui un premi fet a Catalunya i per als catalans, ha fet que s’hagi venut més del que alguns havien previst. “No sabiem som sorturiia. Vam anar agafant”. Diu l’Oriol Ruíz de la Papereria Multicolor.

A la Taula de la Paquita han venut 8 números diferents, unes 240 butlletes.

Alhora de fer apostes per si el Maresme tindrà la mateixa sort que per la Loteria Nacional i si tocarà a Tiana, els venedors de la Grossa del poble no són gaire optimistes: “Aquí al poble no crec que toqui”, diu l’Oriol.

El primer sorteig de la Grossa

El sorteig serà dimarts a les 11h des del Teatre Nacional de Catalunya. S’obrirà al públic però també es podrà veure per TV3 i 8TV.

Es treuran 15 boles només. Les boles dels 3 únics premis. El bombo és el mateix de la Loto 6/49 i arriba dilluns al TNC.

Els 3 premis són de 100.000€, 32.500€ i 15.000€.

Albert Freixes, tianenc i tècnic del TNC ha explicat a La Local que “s’ha amagat el decorat, s’ha posat un fóns negre i s’emmoquetarà tot amb catifa vermella”. Es fa al TNC perque és un “espai prou gran i preparat tècnicament” per acollir un esdeveniment d’aquest tipus.