Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Reis vénen

Els Reis arribaran diumenge cap a les 18h a Tiana. Quan es faci fosc començaran a baixar de la Conreria, pels volts de les sis de la tarda. Travessaran el poble pels principals carrers i es deixaran tocar pels nens i nenes a la Plaça de la Vila per anar obrint boca, a la nit més màgica de l’any.

La Cavalcada, encapçalada per l’estrella, baixarà per la carretera fins passat el Parc del Camp de Futbol Vell on enllaçarà amb l’Avinguda 11 de setembre i d’allà arribarà fins al final. Un cop arribin a Montgat tornaran a pujar pel Carrer Matas fins a la Plaça de la Vila. Primer adoraran el pessebre que organitza, un any més, l’Agrupació Artística del Casal i pujaran a l’escenari instal·lat a la plaça on seran rebuts per les autoritats i rebran la tradicional ofrena del Pa i la Sal, com a mostra d’hospitalitat. També rebran les claus del poble per poder entrar a totes les cases.

Pels nens més despitats que encara no hagin donat la carta, hi haurà el patge que les recollirà i les donarà als Reis perquè ningú es quedi sense cap regal.

Més carmels i vestits nous

Els Reis estrenen vestits aquest any, després de 15 anys de lluir els mateixos.

Melcior, Gaspar i Baltasar han encarregat més caramels que l’any passat per no fer curt. Arriben a Tiana amb 400KG de caramels, 50 més que l’any passat. Són carmels sense gluten, des de fa 7 anys.

#ReisTiana

La Local farà tot el seguiment de la Cavalcada de Reis. Si vols saber per on van, quan falta perquè arribin a la Plaça de la Vila i si encara els queden caramels, connecta’t al twitter de @lalocal.tianat.cattiana. Hem creat l’etiqueta #ReisTiana per no pedre punt de la Cavalcada.

L’arribada dels tres Reis d’Orient es podrà veure també amb les fotos a Instagram al perfil de La Local i a facebook.

El dia 6, últim passeig per Tiana

Un any més el dia 6, i després d’una nit dura repartint tots els regals, ses majestats els reis passaran pel centre ocupacional Verge de l’Alegria, on acabaran  de repartir els darrers obsequis abans de marxar cap a l’Orient fins l’any vinent.