Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La importància de les emocions en l’aprenentatge

Les III Jornades d’Educació de Tiana i Montgat acaben aquest divendres després de tres dies de ponències, xerrades i taules rodones. Si el dimecres el psicoanalista José Ramon Ubieto va ser l’encarregat de la ponència inicial, dijous va ser el torn de l’especialista en innovació educativa Begoña Folch.

La seva conferència, titulada “Les emocions són part integral de l’aprenentatge”, va posar de manifestar la importància de les emocions en el procés educatiu. Així ho explica la mateixa Begoña Folch:

 

La conferència es va complementar amb una taula de debat posterior amb les direccions i AMPA’s dels centres educatius de Tiana i Montgat. Una de les participants, la Núria Tomás, Cap d’Estudis de l’Institut de Tiana, serà una de les protagonistes de la tercera i última xerrada d’aquestes jornades.

Sota el nom “Taller de neurociència, el cervell que aprèn”, la Núria explicarà, juntament amb les seves companyes Noemí Royes i Iolanda Nieves, el projecte d’InnAtria Education. La xerrada tindrà lloc a dos quarts de sis de la tarda a la Sala d’Exposicions del Casal.