Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Gran èxit al primer torneig d’E-Games

Aquest matí s’ha fet el primer torneig de videojocs i de Fifa a Tiana. La competició s’ha organitzat al poliesportiu on s’han facilitat fins a 10 taules amb consola perquè s’anessin jugant els partits. El torneig ha comptat amb 62 inscrits i s’han distribuït en dues franges, els menors de 14 anys i els majors. La Laura, de la regidoria d’Esports, ens explica com va sorgir la iniciativa de fer aquest torneig:

També la Laura, ens aclareix quina és l’estructura de la competició:

En Marc Cava, és un dels joves que ha participat al torneig i que ha aconseguit arribar a la final de la franja dels majors de 14 anys. També es tracta d’un cas concret ja que forma part d’un equip d’E-Sports i ha vingut des de Caldes de Montbui per jugar aquesta competició. Ens explica la seva experiència:

L’acte també ha comptat amb un convidat del món dels E-Sports. Es tracta de l’Isaac Tortosa, entrenador de l’equip E-Fitners, on ens explica com funciona l’equip:

El guanyador del torneig de menors de 14 anys guanyava una targeta regal per valor de 150€, mentre que el guanyador del de majors d’aquesta edat guanyava 200€.